Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer. Læs mere her. Alle anmeldelser på siden er brugergenereret.

Anmeldelser af webhoteller

Herunder finder du en oversigt over hvilke hostingselskaber vi modtager anmeldelser af. Vi opdaterer løbende listen og tilføjer nye hostingselskaber. Hvis du ønsker at anmelde det enkelte hostingselskab, så skal du blot klikke videre under “Læs mere”. Herunder kan du skrive din egen anmeldelse, som vi godkender og publicere på siden.

Du kan også læse andres anmeldelser og dermed bruge den oversigt til at vurdere, hvilket hostingfirma du bør vælge.

Udbyder Vurdering Anmeldelser
Simply
Rated 4.9 out of 5
Læs anmeldelser
Nordicway
Rated 5 out of 5
Læs anmeldelser
Duelhost
Rated 5 out of 5
Læs anmeldelser
One.com
Rated 2.4 out of 5
Læs anmeldelser
Azehosting
Rated 4.7 out of 5
Læs anmeldelser
cHosting
Rated 5 out of 5
Læs anmeldelser
Netgiganten
Rated 5 out of 5
Læs anmeldelser
Webhosting
Rated 4.5 out of 5
Læs anmeldelser
E-Studio
Rated 5 out of 5
Læs anmeldelser
Dandomain
Rated 1 out of 5
Læs anmeldelser
Scannet
Rated 2.5 out of 5
Læs anmeldelser
Limecity
Rated 0 out of 5
Læs anmeldelser
Wuo
Rated 0 out of 5
Læs anmeldelser
Wphosting
Rated 3 out of 5
Læs anmeldelser
Yayhosting
Rated 0 out of 5
Læs anmeldelser
ASPnethotel
Rated 0 out of 5
Læs anmeldelser

Alle anmeldelser er brugergenereret og vi publicere alle anmeldelser, medmindre de er useriøse og ikke troværdige.

Seneste anmeldelser

Herunder finder du de seneste anmeldelser. Du er mere end velkommen til at skrive din egen anmeldelse. Skriv om dine oplevelser med din nuværende eller tidligere hostingudbyder.

Simply

Rated 5 out of 5
28. august 2022

Super god host.

Avatar for Nielshans
Nielshans

Formidabel support

Rated 5 out of 5
1. august 2022

Her er et webhotel for livet. De hjælper SÅ meget udover den aftale ydelse. Jeg har været kunde i 10 år, og jeg vil aldrig skifte!

Avatar for Mikkel
Mikkel

Ringere med tiden, tilgengæld dyrere og så de røde flag...

Rated 0 out of 5
26. april 2022

Ringere med tiden, tilgengæld dyrere og så de røde flag…
Jeg har været kunde hos one.com siden 2007 (med forskellige hjemmesider) hvor jeg hoppede med på vognen om en hjemmeside til 10kr om måneden.
Gennem årene er det blevet ulideligt dyrt 777kr lød regningen på i år. Opdatering til PHP8. Jeg fik en meddelelse om at nu kom opdateringen om som alle de andre gange, hvor jeg så krydser fingre og håber på det bedste for min hjemmeside. Denne gang gik det ikke og min mangeårige reklamesøjle lå hen som var den ramt af et russisk missil. Intet at gøre, jeg kunne starte forfra. Tilsammen gjorde dette at jeg, endnu mere intenst, begyndte at kigge mig om efter alternativer.
1. Røde flag (17. April 2021): I min research kom jeg til at kigge på one.com hjemmesiden igen, uden at være logget ind. OG så til min overraskelse at man stadig kunne få en hjemmeside ok billigt (19kr). Så jeg tænkte naturligvis hvad i alverden jeg lavede hos dem som mangeårig kunde? Oooog begyndte at grave et spadestik dybere. Så efter en opringning fandt jeg ud af at de 19kr kun var en intropris, det første år og bagefter så 63,9kr. Dette stod ingen steder!!!
Men få dage efter min opringning og at jeg med GDPR i hånden krævede en kopi af optagelsen, stod der nu på forsiden af one.com de nødvendige data om intropriser og hvad det efterfølgende koster.
(Bemærk venligst her at dette kan også findes hos andre udbyder af webhoteller)
2. Røde flag (2. April 2022): Jeg flytter nameserver for mit domæne til en anden udbyder. Kort efter får jeg en mail fra one.com der lyder:
“…Hvis du med vilje har flyttet domænet væk fra One.com, og du ikke længere har tænkt dig at bruge dit webhotel, anbefaler vi, at du opsiger dit abonnement hos os. Besvar denne e-mail og anmod om et opsigelseslink, hvis du vil opsige abonnementet.”
Og det er lige her filmen knækker igen… For jeg har ikke tegnet noget abonnement… overhovedet. Jeg køber en service hos dem på årsbasis udregnet månedligt. Som jeg så kan vælge at genkøbe år efter år… Så efter min opfattelse forsøger one.com så at bondefange mig igennem et link?
Det pussige er at hvis man bruger lang nok tid på research, finder man følgende citater, gemt godt af vejen på deres hjemmeside:
“Vi gentegner automatisk dit abonnement 30 dage før udløbsdatoen*. På den måde kan vi sikre, at dit domæne bliver gentegnet i tide og at alle dine data er sikrede.”
Og længere nede på siden:
“*På grund af lovmæssige restriktioner fornyes abonnementer ikke automatisk for private kunder bosiddende i Danmark, Italien, Holland og Polen. Disse kunderne modtager i stedet et årligt tilbud om at forny deres abonnement hos os.”
Sjovt som de holder fast i ordet “abonnement”, særligt eftersom dette ikke fremgår af hverken deres forside (anno April 2022) eller i nogen af de køb jeg har gjort hos dem.
Summa summarum: Hvis du stadig er kunde hos dem, så gør som jeg, FLYGT!
I stedet bruger jeg nu hostingdk.net til 7,5kr om måneden…
Det lidt pudsige er at få dage efter at jeg postede ovenstående review på trustpilot, kontaktede one.com mig og tilbød, som plaster på såret at jeg kunne være hos dem igen til 9kr om måneden… et år og så igen betale over 60kr om måneden.
Hvor til jeg svarede at dette selvfølgeligt ikke ville give mening for mig, da jeg både var et billige sted og at jeg så skulle betale for to webhoteller, da jeg var flyttet.
Men det ser jo fint ud når kunde support tilbyder et eller andet som plaster på såret.

Avatar for Jonas
Jonas

Godt til itsvage

Rated 5 out of 5
9. april 2022

Eneste kontrolpanel jeg fatter. Har prøvet nogle stykker. Min hjemmeside kører hurtigt og er ikke nede.

Avatar for Vagn
Vagn

Stabilt og billigt

Rated 5 out of 5
9. april 2022

Kan roligt anbefale netgiganten. Intet at komme efter.

Avatar for Martin
Martin

[yasr_visitor_votes]