Simply

Simply blev etableret i 2004 med visionen om at skabe et hostingfirma, som kunne tilbyde meget konkurrencedygtige priser uden at det gik ud over kvaliteten.

Besøg Simply*

Muligheder hos Simply

I dag de har Simply en række produkter som henvender sig til den prisbevidste forbruger. Deres fokus er at give så meget værdi for pengene som muligt.

Det gør de blandt andet ved at tilbyde ubegrænset trafik, ubegrænset database plads, ubegrænset antal e-mail, daglig backup, gratis ssl og meget mere.

Derudover laver de løbende tiltag, så deres produkter matcher efterspørgelsen på markedet. Eksempelvis er deres store pakker begyndt at indeholde muligheden for telefonsupport.

3 måneder gratis (Udover 50% rabat på Standard og Pro Suite det første år)
Coupon

Få 3 måneder gratis oveni ved bestilling hos Simply. Brug rabatkoden du finder til højre, når du bestiller et webhotel fra Simply. Klik for at kopiere. 

Derudover er der p.t. 50% rabat på den månedlige pris for Standard Suite og Pro Suite (Det første år). Dog er oprettelsesprisen uændret.

 

More Less
LinkedIn

Deres forskellige pakker er rimelig ens, men hvor mere du betaler månedlig, desto mere plads og hukommelse får du på serveren. CPU hastigheden stiger også i takt med de forskellige pakkestørrelser.
4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 10 reviews)
Fantastisk90%
Rigtig godt10%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Elendigt0%

Har du prøvet Simply eller bruger du dem i din nuværende løsning, så vil vi gerne høre din mening. Skriv en kort anmeldelse af dine oplevelser, både negative og positive. Du kan finde vores anmeldelses funktion herunder.

Anmeldelser af Simply

God udbyder - dog med én begrænsning

Rated 4 out of 5
22. juni 2021

Er glad kunde hos Simply, men er lidt træt af, at man ikke kan have mails på alle sine domæner (man skal i stedet bruge alias). Næste gang jeg vælger hos tror jeg jeg vil prøve en, hvor mails på alle domæner er en mulighed.

Sonny Mortensen

Super god hosting

Rated 5 out of 5
7. maj 2021

Har halvdelen af mine sites på Simplys servere og den anden halvdel på Nordicway. Glad for begge, men Simply er nok favoritten da vi har mange års historik siden Unoeuro.

Christian

Intet at klage over

Rated 5 out of 5
19. februar 2020

Perfekt.

Niels

Det spiller bare

Rated 5 out of 5
12. februar 2020

Ingen problemer. Ingen nedetid. Rigtig gode priser.

Camilla

Fremragende

Rated 5 out of 5
7. januar 2020

Trustscore 7/1-2020

Trustscore

Mega glad

Rated 5 out of 5
5. september 2019

Har brugt Simply i 5+ år… koster ikke længere en euro om måneden, men stadig en glad kunde

Niels Peter

Tilfreds

Rated 5 out of 5
4. januar 2019

Altid været glad for Simply. Det virker bare. God support. Hurtige webhoteller (TIL PRISEN). Meget høj oppetid (Jeg har aldrig oplevet mine sider var nede) ((Har dog kun hosted her i et års tid)). Måske har de været nede om natten eller hvor jeg ikke har set det 🙂 KLART ANBEFALES. Der findes HELT sikkert hurtigere hosts derude, men til prisen = Kæmpe Thumbs up!

IT Niels

Altid været glad for Simply

Rated 5 out of 5
23. juli 2018

Jeg har altid været glad for Simply. Deres kvalitet er uovertruffen. Det er stabilt og hurtigt og til billige penge. Lidt æv at de har sat priserne op, men stadig meget fornuftigt prissat ift. konkurrenterne / hvad man får for pengene.

Bjarke

Fint tilfreds

Rated 5 out of 5
25. maj 2018

Fint tilfreds. Altid oppe (Der var lige en enkelt dag i April med lidt problemer vist), men ellers har det kørt rigtig fint i flere år. Og god service med kompetente svar.

Jannik

Bruger Simply til alle mine løsninger

Rated 5 out of 5
11. maj 2018

Markedet for webhoteller i Danmark er mættet. Der findes enormt mange forskellige udbydere af hosting og det kan være rigtig svært at vælge den rette udbyder. Uneuro er dog et af de hostingselskaber som skiller sig positivt ud. De har siden 2004 udbudt lavpris hosting til danskerne og med stor succes. I dag er det et af danskernes foretrukne hostingselskaber, da de altid har været et af de førende selskaber, både pris og kvalitetsmæssigt.
Simply er oftes det webhotel jeg anbefaler, hvis nogen spørger mig til råds. Jeg har hosted hjemmesider hos dem siden 2008 og har aldrig haft en dårlig oplevelse. Man kan selvfølgelig alle blive ramt af nedetid og ustabilitet i driften, men det har været minimalt, hvad jeg har været udsat for.
Et webhotel hos Simply starter ved 19 kroner om måneden. Du skal betale 112 kroner for oprettelse af dette, hvilket er en normal praksis indenfor branchen. Så det første år er lidt dyrere, end det efterfølgende. Med en pris på 19 kroner om måneden, så er det blandt de billigste på det danske marked. Med lidt god vilje, kan man godt finde hosting ned til omkring 10 kroner om måneden, men i langt de fleste tilfælde, der kan det godt betale sig at give en smule ekstra.
Deres billigste webhotel er en rigtig god løsning til dig med små og mellemstore hjemmesider. Men det er klart, at driver du en professionel forretning online, hvor du er afhængig af at dit website skal performe bedst muligt. Så kan det nok godt betale sig at kigge på en af de lidt større løsninger hos Simply eller hos en konkurrent.
En ting som er lidt specielt ved Simply, det er at priserne kører i Euro. Men det er fordi de også sælger deres ydelser udenfor de danske grænser. Men bare rolig, alt support og interface er selvfølgelig på dansk.
Simplys brugervenlige kontrolpanel deler lidt vandende. Jeg elsker den simple opbygning, hvor man nemt kan opsætte og ændre alle de nødvendige dele, som man har behov for. Men for nogle er det nok lidt for simpelt. Hvis man vil lave avancerede ændringer og er vant til at arbejde i Cpanel, så vil man ofte blive lidt træt af deres meget simple system. Men for en hver almindelige webbruger, uden de store erfaringer med hostingdrift og serveropsætning, der er Simplys systemer fantastiske. Det hele er selvfølgelig på dansk.
Simply tilbyder rigtig mange forskellige features. Med deres mindste webhotel, der får du blandt andet:
Gratis HTTPS
Daglig backup.
1-klik installer.
10 GB plads.
Ubegrænset trafik (Så længe det ikke misbruges).
Ubegrænset SQL/database plads.
Ubegrænset antal mails.
Mulighed for at tilknytte et ubegrænset antal domæner.
2 stk. MYSQL databaser (Ekstra kan tilkøbes).
Og mulighed for Cronjobs, SSH adgang, DNS administration, 14-dages returret og meget mere.
Når du bestiller et webhotel hos Simply, så går der ikke mange sekunder før du modtager din velkomstmail, hvor alle nødvendige oplysninger står i. Det vil sige, at i det øjeblik man bestiller, så er man faktisk i gang. Man skal ikke vente på noget bliver oprettet manuelt.
En af ulemperne ved Simply er, at du ikke har adgang til support telefon. Det er dog ikke så normalt ved lavpris webhoteller, men for nogle er det et krav. Så hvis det er en nødvendighed at du skal kunne ringe til dit hostingselskab, skal du ikke vælge Simply.
Når det så er sagt, så er deres online ticket system ganske fint. Alle supportsager som jeg har haft, der er jeg blevet mødt af en hurtig og professionel respons. Så supporten er ganske god og de svarer normalt hurtigt.

Jesper

Webhoteller hos Simply

  • 1-klik installation: Ja
  • E-mail: Ubegrænset
  • Support: Email / Chat
  • Backup: Ja
  • Plads: 10 gb
  • Månedlig trafik: Ubegrænset GB

Pris pr. måned: 9,34,-

Kæmpe besparelse (Det første år)

Derefter 37,37,- pr. måned

Pris første år: 112,08,-


  • 1-klik installation: Ja
  • E-mail: Ubegrænset
  • Support: Email / Chat
  • Backup: Ja
  • Plads: 20 gb
  • Månedlig trafik: Ubegrænset GB

Pris pr. måned: 18,68,-

Kæmpe besparelse (Det første år)

Derefter 74,73,- pr. måned

Pris første år: 224,16,-


  • 1-klik installation: Ja
  • E-mail: Ubegrænset
  • Support: Email / Chat / Telefon
  • Backup: Ja
  • Plads: 100 gb
  • Månedlig trafik: Ubegrænset GB

Pris pr. måned: 28,02,-

Kæmpe besparelse (Det første år)

Derefter 121,44,- pr. måned

Pris første år: 336,24,-


  • 1-klik installation: Ja
  • E-mail: Ubegrænset
  • Support: Email / Chat / Telefon
  • Backup: Ja
  • Plads: 200 gb
  • Månedlig trafik: Ubegrænset GB

Pris pr. måned: 37,37,-

Kæmpe besparelse (Det første år)

Derefter 196,17,- pr. måned

Pris første år: 448,44,-


Din anmeldelse af Simply