Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer. Læs mere her. Alle anmeldelser på siden er brugergenereret.

Køb .dk domæner billigst – Sammenlign priser

Se om dit domæne er ledigt


I denne artikel kigger vi på, hvor du kan købe DK domæner billigst på nettet. Når man køber DK domæner, så bestiller man dem i første omgang via en 3. part service, hvor du typisk betaler en ekstra pris, udover domænets standard pris.

Når det første år er betalt, så overgår betalingen typisk til via dk-hostmaster, hvor der er en fast årlig pris på 60 kroner. Ved nogle hostingfirmaer kan man dog forny domænet via deres setup.

Køb dk domæner billigt (Hvis du ofte køber dk domæner)

Hvis du ofte køber domæner, så kan det være en rigtig god idé at samle dem alle et sted. Det gør det langt nemmere at vedligeholde og administrere.

Hvis du ønsker et købe hosting med et .dk domæne, så anbefaler vi Nordicway. De er ikke de billigste, men kvaliteten af hostingen er i topklasse.

Alternativt er Simply.com også en god løsning.

En stor fordel ved at benytte Simply, er at det er gratis at flytte domæner dertil. Hos Simply har du også mulighed for at tilknytte alle de domæner du ønsker. De har gratis DNS service, så du har mulighed for at administrere alt derfra. Så hvis du køber domæner fra en anden udbyder, kan du nemt og hurtigt flytte dem til Simply.

Et andet stærkt firma er Webhosting.dk, hvor du også kan finde rigtig billige domæner og gode webhoteller.

Eksempel på priser på dk domæner:

FirmaPris pr. domæneDNS
Simply28,97 kronerGratis ved brug af rabatkoden “Gratisdns”
Nordicway99 kronerGratis
Webhosting60 kronerGratis

Priserne er prisen på køb af et DK domæne inklusiv det første års afgift til DK-hostmaster. Priserne er rundet til nærmeste hele krone.

Hvis du sjældent køber domæner

Hvis du sjældent køber domæner og måske kun har et enkelt domæne eller et par stykker, så kan det sjældent betale sig at flytte alle sine domæner, da besparelsen årligt er minimal.

Sådan køber du domænenavn billigt

Hvis du er fuldstændig på bar bund og aldrig har købt et domæne før, så er der hjælp at finde her. Det er faktisk ekstremt nemt at købe domæner i Danmark.

Det du skal gøre er blot at finde dit ønskede hostingselskab og bestille gennem dem. Du kan her på siden finde både professionelle og billige hostingselskaber, så mon ikke der er et som passer dig?

Når du har bestilt dit domæne, så vil der efter en kort ventetid, komme en mail fra DK-hostmaster til dig, hvor du skal godkende registreringen. Du bliver også bedt om at indtaste de resterende oplysninger og derefter ejer du et domæne. Så nemt er det.

DK-hostmaster administrerer alle dk-domæner, altså holder styr på hvem som ejer de enkelte domæner, styrer overdragelser af domæner, osv. Men at sælge domæner er et frit marked, så længe sælger er godkendte registrator. Du kan købe dk domæner gennem alle de store webhosts i Danmark. Hvis du betaler mere end den faste domænepris på 50 kroner, så er det gebyrer som den enkelte udbyder tager for at varetage registrereringen for dig.