Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer. Læs mere her. Alle anmeldelser på siden er brugergenereret.

Om os

Bedste-webhotel.dk er en guide til at finde de bedste webhoteller på det danske marked. Målet er at gøre det gennemskueligt og nemt at finde et webhotel, som matcher ens behov. Der arbejdes løbende på at udvide guiden og få alle seriøse danske webhoteller på listen.

Hvem står bag sitet

Jesper Hansen
Næsbyhave 4
5270 Odense N
CVR: 31530253

info@bedste-webhotel.dk

Jeg har mere end 10 års erfaring med webbranchen og har efterhånden prøvet langt de fleste større danske hostingudbydere. Det er en branche som løbende ændrer sig meget, hvilket betyder at man skal være meget obs, når man vælger et webhotel. Et hostingfirma som var godt for 2 år siden, er nødvendigvis ikke godt i dag. Derfor er målet med denne side, at alt vores data skal afspejle den nuværende situation bedst muligt. Priser, Trustscore og andet data, skal opdateres jævnligt.

Nogle af vores links på siden er reklamelinks, dvs. at der modtages provision ved bestilling. I forbindelse med reklamelinksene, der er det vigtigt at pointere 3 ting:

1: Alle hostingudbydere bliver behandlet ens. Det er underordnet om udbyderen udbyder provisionsaftaler eller ej.
2: Det er et mindretal af de listede hostingudbydere, som udbyder provision.
3: Skulle du bestille et webhotel hos en udbyder, som giver os provision, så betyder det intet for din pris (Det bliver ikke dyrere).

Vil du gerne kontakte mig, så send en mail til info@bedste-webhotel.dk eller brug vores kontaktformular: