Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer. Læs mere her. Alle anmeldelser på siden er brugergenereret.

Bedste webhotel til WordPress


Kigger du markedet igennem efter et WordPress webhotel? Der findes et enormt antal webhosts på markedet og langt de fleste opfylder minimumskravene for at installere WordPress. Derfor kan det være enormt svært at vælge den rette hosting udbyder, da der er uendelig mange muligheder.

I vores guide der fokuserer vi dog kun på de danske hosting udbyder. Det er med til at skære udvalget betydeligt ned. Man får ofte en smule mere for pengene, ved at vælge en udenlandsk host. Men der er noget betryggende ved at have ens vigtige data hosted i Danmark, under danske regler og troværdighed.

Det er sket meget sjældent, at en dansk host er gået konkurs eller har været udsat for kæmpe datatab. Det er generelt et meget sikkert marked. Det udenlandske marked er lidt mere et cowboy marked, hvor der ofte er en smule mere usikkerhed.

Markedet skifter også løbende. En udbyder som tidligere har været blandt de bedste, kan med tiden udvikle sig negativt. Det kan være at de bliver ramt af deres egen support og overfylder deres servere, eller det kan være at de vælger at spare på supporten og serviceniveauet falder.

WordPress er en nem måde hurtigt at komme i gang med din hjemmeside og få den til at se ud af noget. Men på nogle webhoteller kan det være ret vanskeligt at koble hjemmesiden op med wordpress-systemet. Vi giver dig derfor en oversigt over de webhoteller, der kan installeres med et enkelt klik – nemlig via en 1-click installer.

Billige webhoteller med mulighed for 1-click installation af WP

Herunder finder du en hurtig oversigt over stærke webhoteller til under 50,- om måneden. Alle inkludere muligheden for at nemt og hurtigt at installere WordPress.

Hvis du har mere specifikke behov, kan du benytte vores søgefunktion i venstre side. Se vores oversigt herunder:

 • 1-klik installation: Ja
 • E-mail: Ubegrænset
 • Support: E-mail
 • Backup: Ja
 • Plads: 10 gb
 • Månedlig trafik: Ubegrænset GB

Pris pr. måned: 9,50,-

Stor rabat det første år

Derefter 29,- pr. måned

Pris første år: 224,-


 • 1-klik installation: Ja
 • E-mail: Ubegrænset
 • Support: Email / Chat
 • Backup: Ja
 • Plads: 10 gb
 • Månedlig trafik: Ubegrænset GB

Pris pr. måned: 4,97,-

Kæmpe besparelse (Det første år)

Derefter 56,25 kr./md

Pris første år: 59,64,-

Gå til udbyder


Få 3 måneders ekstra hosting


 • 1-klik installation: Ja
 • E-mail: Ubegrænset
 • Support: E-mail
 • Backup: Ja
 • Plads: 5 gb
 • Månedlig trafik: Ubegrænset GB

Pris pr. måned: 12,67,-

*Det individuelle webhotel tilpasses efter behov. Dette er blot et eksempel.

Pris første år: 251,15,-


 • 1-klik installation: Ja
 • E-mail: Ubegrænset
 • Support: Email / Chat
 • Backup: Ja
 • Plads: 20 gb
 • Månedlig trafik: Ubegrænset GB

Pris pr. måned: 18,75,-

Kæmpe besparelse (Det første år)

Derefter 93,75 kr./md

Pris første år: 225,-

Gå til udbyder


Få 3 måneders ekstra hosting


 • 1-klik installation: Ja
 • E-mail: 50
 • Support: E-mail / Chat
 • Backup: Ja
 • Plads: 50 gb
 • Månedlig trafik: Ubegrænset GB

Pris pr. måned: 19,00,-

Stor besparelse det første år

Derefter 49,- pr. måned

Pris første år: 228,-


Specialiseret dansk WordPress webhotel

Først og fremmest, så kan langt de fleste danske webhoteller køre perfekt med WordPress. F.eks. er Nordicway et rigtig godt valg, hvor man får meget for pengene.

Men hvis man er på udkig efter en webhost som er 100% specialiseret i WordPress og baseret i Danmark, så er WPhosting.dk nok dem man leder efter.

De er 100% målrettet WordPress løsninger og har optimeret hele deres setup til CMS´et. Du kan selv vælge hvilken PHP version du vil køre med, hvilket primært er til dig med en lidt ældre version af WordPress. Men den nyeste er selvfølgelig altid at foretrække, da det handler om sikkerhed.

Du kan installere WordPress med 1 klik og så er deres priser rigtig konkurrencedygtige.

Minimumskrav for WordPress hosting

Pt. er kravene således:

 • PHP version 7.4 eller nyere.
 • MySQL version 5.7 eller nyere. Eller som alternativ: MariaDB version 10.3 eller nyere.
 • HTTPS support (Anbefalet)

At en udbyder opfylder minimumskravene, det gør dog ikke at det nødvendigvis er den rette løsning. Der kan være udbydere som er utrolig ustabile eller deres servermiljøer kan bare ikke være optimalt opstillet. Der kan også være stor forskel på hvor “kloge” deres support er. Nogle webhosts har folk ansat, som ved enormt meget om WordPress, mens andre supportere er mere eller mindre blot telefonpassere. Hvis du har behov for telefonsupport, kan du se vores liste over webhoteller med telefonsupport.

For rigtig mange er WordPress bare det rette valg. Det er nemt at gå til og har nærmest uendelig med muligheder.

Installere selv vs. 1-click installer

Er du vant til at arbejde med hjemmesider, så vil du nemt kunne installere WordPress manuelt. Har du bare en almen forståelse for teknik, så vil du også via guides, kunne installere WordPress manuelt. Det er enormt nemt og intuitivt at installere CMS´et. Man skal blot bruge en FTP klient, browser og database/ftp oplysninger fra ens hostingudbyder.

Men hvis du ikke har mod på at installere WordPress selv, så kommer langt de fleste WordPress webhoteller med en 1-click installer. Det betyder blot at du logger ind på webhotellets kontrolpanel og så vælger du at du vil installere WordPress. Derefter er det hele installeret og opsat for dig (standard installation) og du kan gå i gang med at bruge din nye hjemmeside. Det kan være med til at minimere risikoen for fejlinstallationer og fejlopsætninger.

Hvordan virker 1-click installer?

Når webhoteller tilbyder dig WordPress med en 1-click installer, betyder det at du nemt kan få din hjemmeside koblet op til WordPress-systemet – og det kræver kun et enkelt klik! Du får blot downloadet WordPress til browseren og så implementerer webhotellet WordPress til din hjemmeside. Så er du klar til at designe en flot og funktionel hjemmeside i det brugervenlige system. Du vil kunne slå dørene op for din hjemmeside i løbet af ingen tid!

Professionelt webhotel eller billigt WordPress webhotel?

Om du skal vælge et billigt webhotel eller skal gå efter en professionel løsning, det er selvfølgelig op til dig.

I langt de fleste tilfælde, der er et billigt webhotel rigeligt til ens behov. Det er primært hvis man driver en professionel forretning eller har virkelig mange besøgende, at man bør kigge på de professionelle løsninger. Det giver oftes mening at starte med et billigt webhotel, som man så kan opgradere hvis behovet dukker op.

Hvad er WordPress?

WordPress var oprindeligt tiltænkt som et system til hjemmesidebloggere, men er i dag utroligt populært både blandt virksomhedsejere og private. Det skyldes at WordPress er utroligt nemt at bruge. Faktisk behøver du ikke at have redigeret på en hjemmeside før og du kan skabe flot indhold fra første dag. Du skal blot sidde og lege lidt med det brugervenlige system og lære dets mange smarte funktoner at kende, og så er du hurtigt i gang. WordPress er et CMS system, som gør det let at skræddersy din hjemmeside præcis til dig og dine kunders behov, samtidig med at designet afspejler din personlige stil.

WordPress er udstyret med uendeligt mange funktioner, men er samtidig enkelt sat op. Det gør at du let kan navigere rundt mellem de enkelte funktioner du skal bruge, og kun stifte kendskab med de andre funktioner, når behovet opstår. På den måde er systemet utroligt overskueligt og let at finde rundt i.

WordPress er nemt at komme i gang med

Få en flot hjemmeside uden at hyre webdesigner eller programmør.

Det kan være dyrt og tidsrøvende at have en hjemmeside. Skal det hele bygges op fra bunden, kan det kræve en programmør, der er skarp til hjemmesidekoder og kan fixe problemer, når de opstår. Dertil vil du gerne have en rigtig flot hjemmeside i et strømlinet og moderne design, som er funktionelt og nemt at navigere rundt i. Det kan man hyre en webdesigner til, som kan lave en rigtig flot hjemmeside, der vil imponere dine kunder.

Men til en lille virksomhed er en webdesigner eller programmør slet ikke nødvendigt! WordPress kan nemlig give dig en hurtig løsning, som samtidig er flot og funktionel. Det sparer dig for tid og penge og giver dig et hjemmesidesystem, som allerede er testet af på andre velfungerende hjemmesider. Vil du gerne slippe helt for at opbygge og vedligeholde din hjemmeside, kan du altid hyre en assistent, der er dygtig med WordPress, og som vil være en mere økonomiske løsning for dig og din virksomhed.

Lækre hjemmesidedesigns og professionelle funktioner

I WordPress systemet finder du et utal af forskellige hjemmesideskabeloner, som du let kan justere og skræddersy til dine behov. Det sparer dig for en masse tid, og giver dig inspiration til hvordan din hjemmeside skal sættes op, baseret på populære valg mellem professionelle templates.

Du vil opdage utroligt mange skabeloner, du kan downloade til dit WordPress system og skifte imellem. Disse er delt op mellem de mest populære og nyeste templates samt kategori, så du let kan navigere mellem de templates, der er mest relevante for dig. Har du brug for mere mulighed for at redigere, kan du vælge en betalt version af en skabelon. Dog anbefaler vi dig at starte ud med gratis versionen, og prøve et par skabeloner af, indtil du finder den skabelon, der passer bedst til dine behov.

Du kan også vælge mellem tusindevis af plugins, som giver din hjemmeside netop den specifikke funktion, du har brug for. Det kan være alt fra at have et betalingssystem til et interaktivt verdenskort, et billed diasshow, et videomodul, ja, alt hvad du lige har brug for. På den måde er det muligt at skabe nærmest enhver hjemmeside, du har visualiseret for dit indre øje. Og det vil overraske dig, hvor nemt det er at opsætte.

Mangler du inspiration til hvilke plugins du skal installere, kan du finde flere lister med forslag til disse fra erfarne WordPress-brugere. Du kan blandt andet finde plugins til at sikre hurtig hastighed på din hjemmeside, effektiv søgemaskineoptimering eller sørge for et 100% sikkert website. Det hele er muligt og langt de fleste plugins har en gratis version.

Få hjælp til at vælge dit webhotel

Vi ved det kan synes svært at vælge det bedste webhotel til dine behov. Der er jo mange faktorer der spiller ind og det kan være forskelligt fra person til person, hvad der er mest vigtigt for din hjemmeside.

Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for gode råd til at gøre dig klogere på dine overvejelser, og træffe det bedste valg af webhotel. Tøv ikke med at kontakte os i dag.