Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer. Læs mere her. Alle anmeldelser på siden er brugergenereret.

Hostingfirmaer

Herunder finder du en oversigt over hvilke hostingselskaber vi modtager anmeldelser af. Vi opdaterer løbende listen og tilføjer nye hostingselskaber. Hvis du ønsker at anmelde det enkelte hostingselskab, så skal du blot klikke videre under “Læs mere”. Herunder kan du skrive din egen anmeldelse, som vi godkender og publicere på siden.

Du kan også læse andres anmeldelser og dermed bruge den oversigt til at vurdere, hvilket hostingfirma du bør vælge.

Udbyder Vurdering Anmeldelser
Simply
Rated 4,8 out of 5
Læs anmeldelser
Nordicway
Rated 5,0 out of 5
Læs anmeldelser
Duelhost
Rated 5,0 out of 5
Læs anmeldelser
One.com
Rated 2,3 out of 5
Læs anmeldelser
Azehosting
Rated 4,7 out of 5
Læs anmeldelser
cHosting
Rated 5,0 out of 5
Læs anmeldelser
Netgiganten
Rated 5,0 out of 5
Læs anmeldelser
Webhosting
Rated 4,5 out of 5
Læs anmeldelser
E-Studio
Rated 5,0 out of 5
Læs anmeldelser
Dandomain
Rated 1,0 out of 5
Læs anmeldelser
Scannet
Rated 2,5 out of 5
Læs anmeldelser
Limecity
Rated 0,0 out of 5
Læs anmeldelser
Wphosting
Rated 3,8 out of 5
Læs anmeldelser
Yayhosting
Rated 0,0 out of 5
Læs anmeldelser

Alle anmeldelser er brugergenereret og vi publicere alle anmeldelser, medmindre de er useriøse og ikke troværdige.

Seneste anmeldelser

Herunder finder du de seneste anmeldelser. Du er mere end velkommen til at skrive din egen anmeldelse. Skriv om dine oplevelser med din nuværende eller tidligere hostingudbyder.

Selvfede supportere uden nødvendige kompetencer

Rated 1,0 out of 5
29. april 2024

Virkelig ringe support med meget få faglige og nødvendige kompetencer. 9 ud af 10 spørgsmål kan de ikke svare på. Har fundet en del programfejl, som aldrig bliver rettet og/eller aldrig anerkendes som fejl. Inklusiv mystisk produktbestillinger man aldrig har foretaget, hvor man så skal kæmpe lange seje kampe for at få pengene retur – der kan være tale om flere tusinde kroner årligt. Også svært, at beskrive fejl til en supporter, der er på et børnehaveniveau. En enkelt one.com-medarbejder er så selvfed i sin “support”, at det er dråben for mig. Jeg flygter. Har ellers været med siden de hed b-one. Flytter alle domæner laaaaangt væk. De skal lige prøve, at gøre det svært at fjerne mine domæner, så kommer der nemlig advokat på sagen! Jeg finder mig ikke i mere!!! En stjerne til b-one, IKKE onecom!!!

Anonym

Prisstigninger prisstigninger prisstigninger

Rated 4,0 out of 5
17. april 2024

Elskede Simply, den kærlighed er kølet lidt. Jeg syntes simpelthen det er blevet for dyrt, især når man har flere hjemmesider placeret hos dem. Funktionalitet, hastighed og kundeservice kan jeg ikke sige andet end godt om.

Jørgen S

Perfekt

Rated 5,0 out of 5
4. juli 2023

Ingen problemer. Alt virker perfekt altid.

Janne

Lidt dyrt efter 1 år

Rated 4,0 out of 5
14. marts 2023

Men til gengæld billigt det første år, hvilket er perfekt for sådan en som mig som starter projekter hele tiden.

MAthias

Efter næsten 10 år med One har jeg fået nok!

Rated 1,0 out of 5
13. december 2022

Jeg købte serverplads/webhotel ved One i 2013, fordi de reklamerede med, at det var billigt.

Jeg gik dengang på en slags IT skole, hvor folk efterfølgende snakkede om, at One måske var ved at gå nedenom og hjem – hvilket jeg gik lidt i panik over, da jeg lige havde sat det hele op, lavet hjemmeside og betalt for et år på forskud – og jeg var på SU, så det var mange penge dengang.

Så jeg skrev på nogle it forums, om det var rigtigt, at One var ved at gå neden om og hjem – hvorefter jeg blev ringet op af One og truet med bøder, advokat og andre repressalier, hvis ikke jeg trak den udtalelse tilbage, da de mente det skadede deres firma, og nu var der flere, der troede, det var ved at gå nedenom og hjem !

Så gik jeg for alvor i panik – for havde ikke råd til advokat osv. – så jeg skrev på de forums igen, at One ikke var ved at gå nedom og hjem – men One var vist ikke helt tilfreds nok, men de “lod mig slippe denne gang”, da de godt kunne se, jeg ikke havde gjort det med vilje eller for at skade dem.

I nogle år var jeg egentlig ok tilfreds med One, på trods af denne oplevelse – de har nogle fejl på deres mail system, hvilket er ret træls, men jeg levede med det….

I 2018 lød regningen på 480 kr, og det samme i 2019 – men så i 2020 koster det pludselig 1.176 kr, i 2021 1.536 kr og her i 2022 lyder regningen på 1.860 kr !!!! For samme pakke – jeg jeg har intet ændret – de har bare lagt noget xtra på, hvor jeg hverken har bedt om eller ønsket !

Jeg har 3 sider i alt, hvorpå på 2 af dem er der ikke ret meget, og det er more or less standard sider, men den ene koster i 2022 1.632 kr, og den anden koster så 167 (for har lige oprettet den), men næste år kommer den nok også til at koster mig ca 2000 kr – dvs for 3 hjemmesider, hvoraf 2 af dem er ret standard, koster det mig om året 6.000 kr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udover det, er deres service blevet forringet i sådan en grad, at man vel NÆPPE kan kalde det service !

Deres livechat fungerer ikke – hverken den danske eller den engelske, og hvordan man overhovedet kommer HEN til den live chat har jeg simpelthen ikke fundet ud af – for klikker man på de links, der er på deres egen hjemmeside, bliver man bare sendt i ring, og således kan man få en hel aften til at gå med, hvis man gerne vil have hjælp !

Så kan man skive til dem i stedet – men hvad hjælper det, når man får svar flere dage efter, man har siddet og flået sig i håret over en eller anden fejlkode eller hvis ens side er crachet pga en opdatering !?!?!

Så nu må det være nok – farvel One – tak for denne gang, vi ses nok aldrig igen !

Mette