Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer. Læs mere her. Alle anmeldelser på siden er brugergenereret.

Rabatkoder – Webhoteller / Hosting

Det er vigtigt at have en hjemmeside for at holde sine kunder opdateret med info og skabe opmærksomhed omkring sin virksomhed til nye interesserede. Dog kan webhosting være en væsentlig udgift, særligt for nye eller mindre virksomheder, og det kan være svært at få pengene til at gå op.

Heldigvis kan du finde rabatkoder til mange af landets mest populære webhoteller, så du kan få professionel og effektiv webhosting til en betydelig lavere pris. Her på sitet har vi samlet en oversigt over de rabatkoder der findes til forskellige webhoteller, så du er sikker på at få effektiv webhosting uden at tømme tegnebogen.

Simply

Hos Simply har de løbende spændende rabatkoder, hvor du kan få ekstra måneder med ved dit køb.

3 måneder gratis (Udover 50% rabat på Standard og Pro Suite det første år)
Coupon

Få 3 måneder gratis oveni ved bestilling hos Simply. Brug rabatkoden du finder til højre, når du bestiller et webhotel fra Simply. Klik for at kopiere. 

More Less
LinkedIn

Du kan læse mere om Simplys rabatkode her.

One.com

One.com har pt. store rabatter på alle deres produkter, hvor du kan spare op til 50% på det første år.

50%
Coupon

One.com kører pt. med ret store rabatter på alle deres produkter, hvor du kan spare op til 50% det første år.

More Less
LinkedIn

Yayhosting

Spar 30 procent det første år
Coupon

Spar 30 procent det første år hos Yayhosting

More Less
LinkedIn

Få professionel hosting til lavpris

Man siger at god kvalitet hænger sammen med en høj pris, men det er ikke nødvendigvis tilfældet når det kommer til webhoteller. Det er muligt at finde webhoteller til et lavt budget, som måske giver mindre fleksibilitet, men som stadig fungerer optimalt til en lille hjemmeside, der ikke behøver så meget plads.

Omvendt er det også muligt at finde store rabatter på webhosting, der normalt ligger i den dyre ende. På den måde kan du få alle de lækre og brugervenlige funktioner, meget plads og fleksibilitet til en billigere abonnementspris. Derfor kan det godt betale sig at undersøge og sammenligne de forskellige webhoteller, før du slår til og køber det du har brug for.

Selvom abonnementet er billigere end normalt, får du stadig alle de funktioner du ville få i et abonnement til normalpris, og der ydes stadig effektiv support, hvor du kan få hjælp og gode råd til alt omkring din hjemmeside – både fra de helt enkle spørgsmål til de meget tekniske og komplekse. Support-teams på webhoteller er typisk meget hurtige til at svare og står altid klar til at hjælpe dig på et forståeligt, ikke-teknisk sprog.

Et effektivt overblik over alle rabatkoder

Det kan tage tid at finde alle de rabatkoder, som giver dig de største rabatter. Derfor har vi gjort fodarbejdet for dig, og fundet frem til alle de bedste rabatkoder der findes til de mest kendte webhoteller. Vi opdaterer listen jævnligt, så du altid kan købe webhosting til den bedste pris.

Er du i tvivl om hvilket webhotel du skal vælge, står vi også klar til at hjælpe dig. Her på hjemmesiden giver dig gode råd til hvilke overvejelser du skal gøre dig, før du vælger webhotel. Det handler blandt andet om hvor meget plads du skal bruge, om du får behov for at udvide til flere hjemmesider på et senere tidspunkt eller om du har brug for en opkobling til et brugervenligt system, så du slipper for at rode med HTML-koder.

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig godt i gang med din hjemmeside og får afmystificeret alle de forskellige begreber, så du har helt styr på, hvordan du får skabt den bedste hjemmeside, som både lever op til dine behov og som bedst afspejler din virksomhed. Tøv ikke med at kontakte os og få en god snak om din nye hjemmeside i dag.