Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer. Læs mere her. Alle anmeldelser på siden er brugergenereret.

Rabatkode til Simply

simply rabatkodeLeder du efter en rabatkode til Simply? Udover at være et rigtigt billigt hostingfirma, der giver Simply løbende rabatkoder til deres produkter.

Dermed kan du finde endnu billigere hosting hos Simply, end deres almindelige (gode) tilbud.

Herunder finder du vores aktive rabatkoder til Simply:

3 måneder gratis (Udover 50% rabat på Standard og Pro Suite det første år)
Coupon

Få 3 måneder gratis oveni ved bestilling hos Simply. Brug rabatkoden du finder til højre, når du bestiller et webhotel fra Simply. Klik for at kopiere. 

More Less
LinkedIn

Denne kode giver dig 3 måneders ekstra hosting, hvilket er med til at gøre Simply til et af de billigste hostingfirmaer på markedet.

Derfor skal du vælge Simply

Med Simplys priser, der tænker man at kvaliteten ikke er i orden. Men det er en fejl, for Simply er bestemt en af de bedste og billigste webhoteludbydere på markedet. Her får du rigtig hurtige servere og en stærk support. Og du får en masse muligheder pakket ind i et meget brugervenligt system. Simply er perfekt for dig som måske ikke er den største nørd og som prioritere brugervenligheden. Her kan alle nemt og overskueligt administrere et eller mange websites, uden at have en PHD i webudvikling

De tilbyder også den såkaldte 1-click installer, som gør det muligt for alle at installere et CMS som WordPress, Joomla eller lignende, uden at skulle have indsigt i de tekniske detaljer.

Plads og trafikmæssigt, der mangler der bestemt hellere ikke noget. Du får rigeligt med plads ift. prisen og der er ubegrænset trafik på alle deres løsninger.

Rabatkoden er genial til dig som…

Enten har bestemt sig for at benytte Simply som hostingudbyder eller gerne vil prøve firmaet af. Med rabatkoden til Simply, der får du nemlig lidt ekstra for pengene det første år. Med rabatkoden får du lidt ekstra tid til at teste produktet af og mon ikke du fortsætter derefter? Ellers er det nemt og hurtigt at flytte fra Simply igen, da deres systemer er meget åbne og tilgængelige.

Simply rabatkoden er et alternativ til tilbud

Det er meget sjældent at Simply kører med tilbud på deres produkter. Det skyldes at produkterne allerede er i den billigste ende på markedet. Så hvis du afventer et køb hos Simply, til de kommer med et tilbud, så kommer du til at vente længe.

Sådan bruger du rabatkoden

Under bestillingen af dit webhotel hos Simply, der skal du sørge for at indtaste din rabatkode det korrekte sted:
rabatkode Simply
Derefter vil rabatkodeværdien automatisk blive lagt til din ordre.