Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer. Læs mere her. Alle anmeldelser på siden er brugergenereret.

Webhotel – Se mulighederne på markedet

  • Vi gennemgår det danske webhotel marked og sammenligner 80+ webhoteller
  • Alt data bliver opdateret løbende, så du har de aktuelle priser og data på alle webhotellerne.
  • Find det bedste og billigste webhotel i forhold til dine behov. Sammenlign mange parametre som trafik, kontrolsystem, mv.
  • Bliv klogere på webhoteller og opsætning. Opdatere løbende vores guides.
  • Spar tid og penge. Det kan være svært at finde den bedste løsning. Vi hjælper dig.
Se listen over billige webhoteller
webhotel

Mest populære billige webhoteller

#1 Mest populære webhotel

No Results Found

#2 Lynhurtigt alternativ

No Results Found

#3 Populært valg

No Results Found

#4 Den større løsning fra Simply

No Results Found

Leder du efter det bedste webhotel til din hjemmeside? Få et hurtigt og præcist overblik over de bedste danske webhoteller på markedet i 2024. Vi gennemgår branchen og hjælper dig med at skabe et overblik i et komplekst marked.

Du kan bruge vores søgefunktion og sammenligne 84 danske webhoteller.

På den måde kan du hurtigt finde dem, som kunne være relevante for dig. F.eks. hvis du har specifikke behov, som meget plads, en lav pris, meget trafik, mv.

Derefter kan du nærstudere det enkelte og vælge det rette.

Eksempler på populære webhotel søgninger:

Se vores forslag til valg af webhotel ovenfor, eller ved at benytte søgefunktionen.

Bruger du søgefunktionen eller trykker du på nogle af vores eksempler, vil listen opdaterer automatisk.

Det bedste webhotel til dine behov

Når man er på udkig efter det bedste webhotel og skal vurdere hvilket der er bedst, så er der mange faktorer man skal tage stilling til eksempelvis:

  • Pris
  • Hastighed
  • Oppetid
  • Supportmuligheder

Og mere… .

Det kan være enormt svært at sammenholde de forskellige webhoteller og vurdere hvilket der er bedst for én.

Hvis man allerede har en hjemmeside kørende og har et eksisterende webhotel, så vil man kunne hurtigt kunne se hvor meget plads man bruger, hvor meget trafik siden genererer og hvordan den performer på den nuværende løsning.

Webhotel priser vs kvalitet

For mange er prisen på et webhotel altafgørende, mens andre gerne betaler flere hundrede kroner om måneden for webhosting, da de vil have det bedste.

Men pris og kvalitet hænger ikke altid sammen. Man kan finde mange fine webhoteller til under 20 kroner om måneden, som virker fremragende og man kan have uheldige oplevelser ved dyre hostingfirmaer. Og selvfølgelig omvendt.

Man skal være bevidst om at der er mange fordele ved stordrift. De helt store spillere på markedet har den store fordel at de kan købe meget større ind ift. deres serverpark og de kan tillade sig at have et mindre overskud pr. kunde, da de simpelthen har et langt flere kunder.

Derfor kan det være virkelig svært at tage et godt valg, når man leder efter et webhotel. Fordi der er simpelthen så mange forskellige udbydere derude og priserne varierer ekstremt meget.

Det vi blot prøver at sige, er at du ikke nødvendigvis skal afskrive en udbyder pga. en lav pris. Du bør i højere grad basere dit valg på anmeldelser via eksempelvis Trustpilot og selvfølgelig vores anmeldelser på denne side.

Udbydere

Herunder en gennemgang af de mest populære udvalgte webhotel udbydere i Danmark. Du kan læse beskrivelser af alle dem som vi ikke nævner herunder, hvis du klikker op under “Anmeldelser” og finder den udbyder som du gerne vil læse mere om.

Nordicway

nordicway

Nordicway er en af de nyere spillere på det danske marked. Men de er lynhurtigt blevet en af de mest populære hosting udbydere på markedet, da de tilbyder et simpelt og billigt produkt (Af høj kvalitet).

De får en klar anbefaling herfra og hvis du tjekker deres Trustpilot score, kan du se at de generelt har en meget høj kundetilfredshed.

Nordicway holder til i Aarhus og er en mindre virksomhed med et lille dedikeret supportteam.

De tilbyder i bund og grund kun et enkelt produkt, nemlig, et webhotel, hvor man får alt det, man skal bruge. Der vil selvfølgelig være tilfælde, hvor deres produkt ikke vil matche dine behov, men så er der jo mange gode alternativer derude.

For de fleste, så er Nordicways produkt et perfekt match. Du skal ikke tænke sig meget over, om serveren er hurtig nok, eller om du får nok trafik, da deres produkt matcher langt de flestes behov.

Du får nemlig:

  • Gratis SSL
  • Stærk performance via dedikerede severe
  • Ubegrænset trafik
  • Ubegrænset domæner
  • Ubegrænset email adresser

Det er ret smart tænkt af Nordicway at simplificere deres produkt så meget. Det gør driften nemmere og åbner op for mere værdi til den enkelte kunde.

Nordicway er også kendt for at være meget stærke indenfor CMS-systemet WordPress, hvor man kan tilkøbe en udvidet support. På den måde kan man få udvidet hjælp til opsætning, vedligeholdelse og opdateringer af WordPress.

Nordicway benytter sig af dedikerede servere med høj performance. De overfylder ikke deres servere med kunder, og det betyder, at du får virkelig hurtig hosting.

Som udgangspunkt får du et produkt til 9,5,- om måneden, det første år (Herefter stiger prisen til 29,-), hvor der er ubegrænset domæner (Og dermed hjemmesider), ubegrænset trafik, ubegrænset emails og ubegrænset databaser.

De benytter et setup med proaktiv beskyttelse af servere og webhoteller (Via Imunify360), hvilket begrænser muligheden for at opleve ens website, bliver hacket eller spammet.

Der er 10 GB plads (Som dog kan opgraderes til 100 GB), daglig backup, 24/7 support og gratis SSL/HTTPS.

Man kan også få opgraderet hastigheden på serveren, hvis man har behov for (endnu) højere performance.

Oprettelsen koster pt. 110,-.

Læs mere om Nordicway

Simply

simply

Simply er en af de mest populære webhoteludbydere på markedet. Og med god grund. Deres produkt er nemlig virkelig godt, og så er hele deres setup bare sindssygt brugervenligt. Priserne er lave, og man får virkelig meget for pengene.

Simply var tidligere kendt som Unoeuro, hvor deres koncept var, at hosting kostede 1 euro.

Det gør det ikke helt længere, men selvom priserne er steget lidt, så er det stadig et af de webhoteller, hvor man får mest værdi til prisen.

De har gennem mange år bevist deres værd. De mange brugeranmeldelser rundt omkring på nettet er meget positive, og det har de altid været.

Pga. deres lange historik er det virkelig en af de webhosts, hvor man føler man trygt, kan overlade sin vigtige hjemmeside til.

Simply tilbyder 24/7 support, og supporten er altid kompetent. Ved deres større produkter, der tilbyder de endda telefonsupport.

De anvender en WAF (Web Application Firewall), som beskytter mod meget af den spam og hacking, som man ellers kan risikere at blive ramt af.

De fleste elsker deres kontrolpanel. Det er nemt at benytte og meget intuitivt. Man behøver ikke at være it-ekspert for at lave de tilpasninger, man har behov for.

Simply webhoteller

Simply har forskellige produkter:

  • Basic – 4,97 kr./md det første år. Hvorefter det sættes op til 37,5 kr./md. Her, får du 10 GB plads, ubegrænset trafik, mails og MySQL plads. Gratis HTTPS/SSL, SSH adgang og mulighed for både ASP og PHP. Du får daglig backup. Eneste ulempe ved Basic er, at du kun få 2 MySQL databaser med.
  • Standard – 18,75 kr./md det første år. Herefter bliver det sat op til 75 kr./md.. Med standard får du 20 GB plads, ubegrænset trafik, MySQL plads, 5 databaser, daglig backup, gratis HTTPS/SSL, SSH adgang, mulighed for både ASP og PHP og øget hukommelse/2 CPU-kerner.
  • Pro – 28,12 kr./md det første år. Næste år stiger prisen til 121,88 kr./md. Her får du hele 100 GB plads, mulighed for telefonsupport, daglig backup, ubegrænset trafik, mails, MySQL plads. Serveren er med 3 CPU-kerner, øget hukommelse og hele 10 MySQL databaser. Der er selvfølgelig også gratis SSL og SSH adgang.
  • Enterprise – 37,5 kr./md, som stiger til 196,88 kr./md efter det første år. Deres største løsning, med telefonsupport, 15 MySQL databaser, meget hukommelse, 200 GB plads og 4 kerners CPU. Du får selvfølgelig også Gratis SSL, SSH adgang, ubegrænset trafik, ubegrænset mailkonti, daglig backup, mv.

Læs mere om Simply

One.com

one

One.com er en dansk udbyder (Som er gået internationalt).

Hos one.com får du et fint webhotel, men du skal være opmærksom på, at der kan være behov for tilkøb. F.eks. skal man op i de større pakker for at få gratis hjemmesidebeskyttelse og 1-click installation af WordPress.

One.com har også haft en række større prisstigninger de seneste år, så man skal være opmærksom på, at det kan være et potentielt problem, hvis man leder efter et længerevarende samarbejde.

Når det så er sagt, så er One.com en fin udbyder for de fleste nybegyndere. Man får ekstremt meget plads med til prisen, og deres setup er brugervenligt.

Driftmæssigt er der ikke noget af komme efter. Det er en utrolig stabil host med god service.

Skal man bruge supporten, vil man dog i første omgang blive mødt af en robot, men det er muligt at komme forbi den og skrive med et rigtigt menneske.

One.com har tidligere haft et lidt blakket ry, men hvis vi ser bort fra anmeldelser, som omhandler prisstigninger, så har de kraftigt forbedret deres ry og rygte de senere år.

Deres priser og indholdet af deres pakker svinger meget. Der køres ofte vilde tilbud med store besparelser. Derfor vil vi ikke lave en egentlig gennemgang af deres pakker, da det kan være svært at følge med og holde den del opdateret.

Men du kan se deres aktuelle pakker og tilbud på deres hjemmeside.

Læs mere om one.com

Webhotel anmeldelser

Har du erfaring med et webhotel eller en udbyder generelt, vil vi meget gerne modtage en anmeldelse af din oplevelse.

Vi lægger alle reelle anmeldelser online – Både positive og negative.

Vores håb er at du som bruger, kan bruge anmeldelserne til at foretage det rette valg, når du leder efter et nyt webhotel. Vi modtager løbende nye anmeldelser, men der er selvfølgelig nogle af udbyderne som (Endnu) ikke har nok anmeldelser til at du kan bruge dem som en ordentlig guideline.

Du finder de enkelte anmeldelser herunder:

Udbyder Vurdering Anmeldelser
Simply
Rated 4,8 out of 5
Læs anmeldelser
Nordicway
Rated 5,0 out of 5
Læs anmeldelser
Duelhost
Rated 5,0 out of 5
Læs anmeldelser
One.com
Rated 2,3 out of 5
Læs anmeldelser
Azehosting
Rated 4,0 out of 5
Læs anmeldelser
cHosting
Rated 5,0 out of 5
Læs anmeldelser
Netgiganten
Rated 5,0 out of 5
Læs anmeldelser
Webhosting
Rated 4,5 out of 5
Læs anmeldelser
E-Studio
Rated 5,0 out of 5
Læs anmeldelser
Dandomain
Rated 1,0 out of 5
Læs anmeldelser
Scannet
Rated 2,5 out of 5
Læs anmeldelser
Limecity
Rated 0,0 out of 5
Læs anmeldelser
Yayhosting
Rated 0,0 out of 5
Læs anmeldelser

Trustpilot

Den bedste måde er sammenligne de forskellige hostingselskaber er ved at vurdere deres kundetilfredshed.

I Danmark måles den primært via Trustpilot og derfor har vi implementeret de enkelte selskabers Trustscore i vores sammenligningstjeneste.

På den måde kan du hurtigt sortere de selskaber fra, som har et dårligt ry online. Men pas på med at lade Trustscoren stå alene i din vurdering.

Du skal selvfølgelig ikke kun kigge på om andre syntes et webhotel er godt. Du bør selvfølgelig også kigge på om det enkelte webhotel passer til dine behov.

Herunder gennemgår vi de emner som du bør tage stilling til:

  • Bruger du eller skal du bruge et CMS?
  • Hvor mange domæner du har tænkt dig at koble til webhotellet.
  • Hvor meget plads du har behov for.
  • Hvor meget trafik du forventer at skulle bruge.
  • Er du typen som har behov for support?

Er der forskel på billige og dyre webhoteller?

Ja, der kan være kæmpe forskel. Men i nogle tilfælde er forskellen minimal og nogle gange er det billigste ligefrem bedst.

Forvirret?

Det kan jeg godt forstå. Men sagen er den at kvaliteten af udbyderne på markedet, de varierer ekstremt meget.

De store selskaber har muligheden for at presse priserne i bund, da de driver stordrift. Dette kan i ekstreme tilfælde betyde at du får nogenlunde samme kvalitet for 30 kroner om måneden hos en udbyder, som du gør et andet sted, hvor du måske betaler 249 kroner om måneden.

Sådan er det selvfølgelig ikke altid, men lige indenfor webhosting branchen (Som er meget ugennemskuelig), vil man kunne opleve store kvalitetsforskelle på tværs af udbyderne.

Derfor er det altid en god idé at undersøge det enkelte firmas ry grundigt, inden man lægger en bestilling.

Har du store krav, bør du selvfølgelig kigge på serverkraft, plads og hukommelse.

Bruger du et CMS?

Wordpress CMS

Du bruger højst sandsynligt et CMS til din hjemmeside, som WordPress, Joomla, Drupal, Prestashop eller lignende.

Hvis du gør det, så skal dit webhotel understøtte PHP og Mysql. Langt de fleste webhoteller understøtter dette, men der findes enkelte MEGET billige webhoteller som er rent HTML baseret, altså du ikke kan kører PHP eller bruge en database.

Hvis du endnu ikke har en hjemmeside, men har tænkt dig at benytte dit nye webhotel til at lave en hjemmeside, så vil du højst sandsynligt stadig skulle bruge PHP og Mysql.

Langt de fleste hjemmesider bliver lavet i WordPress, Joomla og lignende.

Kig på de enkelte CMS´er og find det du syntes ser ud til at passe dine behov. WordPress er for de fleste det bedste valg.

Hvis du ikke har erfaring med at installere et CMS, så kan det være en rigtig god idé at kigge på et webhotel med ”1-click installer”, hvor du kan installere dit CMS med 1 klik.

Dette kan du se under hvert enkelte webhotel i vores sammenligningstjeneste.

Skal du bruge flere domæner?

Som standard, der lader de fleste webhoteller dig tilkoble 1-2 domæner til dit webhotel. Ønsker du at tilkoble flere, skal du typisk betale ekstra. Men det er meget forskelligt hvordan reglerne er hos de forskellige hostingfirmaer.

Nogle lader dig koble et ubegrænset antal domæner til dit webhotel, hvor du i stedet bliver begrænset af antallet af databaser som følger med.

Det er ikke et problem at have et par hjemmesider i 1 database, men hvis man begynder at have mange komplekse sider, så bør de altid have hver deres egen database. Det kan også blive noget rod ift. migrering og lign.

Du har mulighed for at se hvordan det forholder sig ift. antallet af domæner og databaser, ved de enkelte webhoteller herover.

Hvor meget plads skal du bruge på dit webhotel?

plads og trafik på et webhotel

Hos de fleste selskaber får du rigelig med plads. Det er typisk opdelt i gigabyte (GB), men der findes mindre webhoteller hvor du får under 1 GB. Her er det fremvist i megabyte (MB).

Men, medmindre du har enormt mange billeder i høj opløsning eller andet som gør at du skal bruge meget plads, så er et par gigabyte plads ofte rigeligt.

Ellers kan du altid opgradere din løsning. Hvis du har et eksisterende site, hvor du har en idé om hvor meget plads du bruger, kan du bruge det til at vurdere hvor meget plads der bør være som minimum på dit webhotel.

Du kan bruge vores sorteringsfunktion til at kun vise webhoteller med plads nok.

Hvor meget trafik skal dit webhotel inkludere?

Typisk måler man trafikken i antal megabyte eller gigabyte. Det betyder hvor meget data dine besøgende har lov til at downloade fra dit website.

Hvis du har et meget tungt website med store billeder, hvor en besøgende i snit henter 10 MB data ned for hvert besøg, så kan man hurtigt blive ramt af grænsen, hvis man har et webhotel med max 10 GB trafik. Så skal der kun 1000 besøg på en måned, før at grænsen er nået.

Det er dog de færreste websites, som er så tunge som eksemplet.

Langt de fleste vil ikke komme i nærheden af nogen grænser med en almindelig hjemmeside. Men hvis man har en velbesøgt webshop med flotte og store billeder, så er det selvfølgelig noget man skal tage stilling til.

Ubegrænset trafik

Hos mange webhoteller følger der dog ubegrænset trafik med og så er det slet ikke noget man skal bekymre sig om. Husk dog at læs betingelserne for ubegrænset trafik, da de fleste udbydere forbeholder sig retten til at lukke ned ved “misbrug”.

Men hvis du har et velbesøgt website som er forholdsvis tungt, så er det klart noget du skal tage stilling til, når du sammenligner webhoteller. Her bør du passe på med at vælge et med en lille øvre grænse for trafik.

Ved almindelige behov bør du dog ikke kigge særlig meget på denne her del. Du vil altid kunne opgradere, hvis du bliver ramt af nogle begrænsninger.

Skal du bruge telefonsupport?

Teknisk support webhotel

Alle kan få behov for support, selv den mest tekniske. Men det er meget forskelligt hvad slags support de enkelte hostingfirmaer tilbyder.

Hvis du er typen som ikke er meget for at sende mails eller bruge kontaktformularer og udelukkende vil have telefonsupport, så bliver du meget begrænset da det er få firmaer som tilbyder det.

Du kan se i vores liste, hvilke firmaer som tilbyder telefonsupport. Det er dog ofte dyrt at drive en supportafdeling med telefonsupport, derfor vil de webhoteller som tilbyder det, ofte være dyrere end de andre.

Det er rigtig rart med dansk support og derfor lister vi primært firmaer, som tilbyder dansk support. Man vil dog kunne opleve at udenfor normal åbningstid, kan det være udenlandske supportmedarbejdere, som besvarer dine spørgsmål.

Husk at opsætte SSL på dit webhotel

Det er essentielt at man får opsat SSL på ens webhotel, hvis man ønsker at tiltrække besøgende fra søgemaskiner og lignende.

I dag er det dog standard at man kan opsætte et gratis SSL-certifikat på sit webhotel eller man kan tilkøbe et etableret OV, EV eller DV certifikat.

SSL sikrer at siden kan tilgås via HTTPS og at alt kommunikation mellem den besøgende og webserveren, bliver krypteret. Det er en nødvendighed, når man håndterer personinformation, kreditkortoplysninger, mv.

Sikkerhed på dit webhotel

Sikkerheden er essentielt, når det handler om digitale løsninger. Det er forskelligt hvor meget de enkelte webhoteller gør for at sikre dig.

Som udgangspunkt er de danske webhoteller dog meget sikre. De kører med en forholdsvis stram Firewall, som blokerer de fleste angreb, uden at skabe for mange falske positive.

Nogle udbydere har også malware beskyttelse, hvor de aktivt scanner dit website, for at sikre at der ikke bliver installeret malware i din kode. Malware angreb bruges typisk til at spamme for reklamer og links og de udnytter ofte software som ikke er blevet opdateret.

Det er typisk sider med gamle WordPress plugins og lignende, som er det nemmeste offer. Så husk at holde din software opdateret.

At man tager backup er afgørende for ens sikkerhed. Skulle uheldet være ude, så kan din data genskabes. De fleste udbydere har daglig eller ugentlig backup, men du kan med fordel også selv løbende gemme dine egne backups.

Kontakt

Vi håber du får held med at finde det bedste webhotel til dine behov. Hvis du har spørgsmål eller lignende, så er du altid velkommen til at kontakte os på info@bedste-webhotel.dk.

FAQ omkring webhoteller:

Hvor lang tid binder jeg mig til et webhotel?

Du betaler typisk 1 år ad gangen for dit webhotel, hvilket betyder at du binder dig for et år ad gangen. Dog kan du altid skifte til en anden udbyder (Og flytte dit indhold og domæne) i tidsrummet. Du vil dog sjældent have mulighed for at få de betale penge igen.

Hvad betyder trafik ift. hosting?

Trafik er mængden af den data som dit webhotel tillader til og fra serveren. Dette er typisk opgjort pr. måned. Man får ofte ubegrænset trafik, hvilket betyder at der er frit spil (Så længe det ikke misbruges).
Hvis du har en trafikgrænse på 10GB om måneden, betyder det at der samlet må downloades/uploades maksimalt 10 GB.

Hvad koster et webhotel?

Fra få kroner om måneden til flere tusinde kroner. Det afhænger dog typisk af mange faktorer og hvilke specifikationer du ønsker. Pladsen (GB) på webhotellet påvirker prisen og det bliver noget dyrere, hvis du eksempelvis ønsker at optimere din hastighed mest muligt og anvende en løsning med SSD-harddisk.

Hvor meget trafik man har månedligt, kan i nogle tilfælde også påvirke prisen.
Mange kører dog med ubegrænset trafik. Et webhotel med sit eget SSL-certifikat vil også blive dyrere, men de fleste tilbyder et gratis Lets Encrypt certifikat, som vil være mere end tilstrækkeligt for de fleste.
Hastigheden og hukommelsen på serveren vil også påvirke prisen meget. Hvor mere CPU kraft og hukommelse du får tildelt, desto dyrere. Og så er der hele supportspørgsmålet. Det er en kæmpe faktor på prisen.

Der kan være store forskelle på kvaliteten af den support man modtager. Hvis man ønsker mulighed for telefonsupport, vil prisen ofte være noget højere.

Hvad er et webhotel?

Hvis du ønsker at have din egen blog, hjemmeside eller webshop, skal du bruge ofte bruge et webhotel. Der er undtagelser, f.eks. hvis du vælger at benytte Shopify til din webshop, så står de for opbevaringen af alt det tekniske, f.eks. filer og databaser.

Men i langt de fleste tilfælde ønsker man selv at håndterer sin hjemmeside, webshop eller blog. For at forstå hvorfor et webhotel er nødvendigt, skal man prøve at forstå det tekniske bag ved.

En hjemmeside består af en masse filer. Tekster, database, koder, billeder og lignende. For at kunne tilgå det online, skal det ligge online. Det gør man ved at placerer indholdet på et webhotel, lidt som en harddisk.

Webhotellet får dog alt indholdet til at fungere sammen og sørger for at man kan tilgå det via et domænenavn, døgnet rundt.

Hvilket webhotel skal jeg vælge?

Der findes simpelthen så mange forskellige webhoteller på markedet, at det kan være svært at vælge. Hvad der er den bedste løsning afhænger af dine behov.

Er man ikke inde i emnet, kan det være enormt svært at vælge det rette webhotel. Vores hjemmeside kan dog hjælpe dig med at foretage et kvalificeret valg. Inden du vælger et webhotel, kan du overveje følgende: Skal det være Linux eller Windows baseret?

PHP VS ASP
I 99% af alle tilfælde skal du vælge et Linux baseret webhotel. Linux kan køre MySQL og PHP, hvilket er det system de fleste webshops, blogs og hjemmesider benytter (Eksempelvis WordPress). Windows kører ASP systemet, som ikke er så populært længere.
Det anvendes blandt andet af Umbraco, det danske open source CMS.

Hvilken type website skal du bruge hosting til?
Derefter skal du overveje, hvad du ønsker at have  placeret på dit webhotel. Skal du køre en hyggeblog eller skal du drive en webshop med mange daglige besøgende?
Det er klart at der skal stilles højere krav til et webhotel, hvis man skal drive en forretning på det. Her skal serveren svare lynhurtigt, lige meget hvor mange besøgende der er.

Stiller man høje krav, kan man med fordel kigge på de løsninger som giver forhøjet CPU kraft og RAM.
Har man ikke de store forventninger om mange tusinde besøgende dagligt, kan man typisk sagtens klare sig med de billige webhoteller (Som man jo altid kan opgradere eller skifte væk fra).

Hvad med pladsen på webhotellet?
Du skal også overveje hvor meget plads du har behov for. Du kan altid se hvor meget plads det enkelte webhotel kommer med. Skal du hoste mange billeder og filer, kan du hurtigt løbe tør for plads, hvis du vælger et webhotel med få GB plads. Oppetiden er også vigtig. Ved de fleste større danske webhosts, der vil den dog typisk være meget høj.

Vælg en webhoteludbyder med et godt ry
Men igen, hvis man skal drive sin virksomhed på webhotellet, er det bare altafgørende at ens hjemmeside virker 99,9% af tiden (Eller mere). Man bør kigge grundigt på Trustpilot, inden man vælger sin udbyder.

Det er den hurtigste og nemmeste måde at spotte, om det er en troværdig aktør man har med at gøre. Der skal være mulighed for SSL-certifikat, men det er efterhånden noget man bør forvente følger med gratis alle steder.

Har du unikke krav?
Derudover er der mange individuelle behov. Måske har du en klar forventning om at der er telefonsupport med, hvilket vil indsnævre feltet meget.
Måske stiller du krav til brugervenligheden af kontrolpanelet i dit webhotel. Hvor mere klarhed i forhold til behov, desto nemmere er det at vælge et webhotel. Hvis du ikke har forstand på nogle af overstående emner, kan du med fordel allierer dig med en teknisk ven.
Du kan bruge vores udvidede søgefunktion, til at søge efter webhoteller med eksempelvis telefonsupport og cpanel.