Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer. Læs mere her. Alle anmeldelser på siden er brugergenereret.

CMS hosting

Leder du efter CMS hosting? I denne guide der sammenligner vi alle de mest kendte og populære CMS systemer og viser dig hvilke hosting muligheder du har.

Populære CMS systemer

Vi gennemgår de mest populære CMS systemer og viser dig hvilken hosting som vil passe bedst til din CMS løsning.

I menuen, der kan du vælge dit CMS og hurtigt springe ned til det ønskede indhold.

WordPress

Wordpress CMS
I dag drives langt de fleste mindre og større hjemmesider af WordPress. Den store fordel ved at benytte WordPress er at det er et fantastisk brugervenligt system, som enhver kan gå til og benytte.

WordPress er ikke så tungt hosting mæssigt. Rigtig mange løsninger vil køre fint på et billigt webhotel. Har man en professionel løsning og er afhængig af at ens hjemmeside genererer kundeemner og salg, så bør man dog kigge på erhvervshosting, for at sikre sig den optimale hastighed.

Læs mere om WordPress hosting her.

Joomla

Joomla webhosting
Joomla er et stærkt CMS system som primært er målrettet de lidt mere tekniske løsninger. Det er det andet mest anvendte CMS system efter WordPress.

Da Joomla er målrettet de lidt mere teknisk tunge løsninger, så vil det ofte godt kunne betale sig at kigge på professionel hosting. Især hvis ens hjemmeside er teknisk tungt og har mange besøgende. Driver man blot en Joomla side på hobbyplan, så kan man ofte nøjes med et billigt webhotel.

Læs mere om Joomla webhoteller her.

Drupal

drupal
Drupal er et populært system blandt udviklere, da da man har rig mulighed for at udvikle og tilpasse systemet. Det er et af de mest avancerede CMS systemer blandt de store CMS´er.

Drupal er typisk et system som bliver anvendte af store og mellemstore virksomheder. Det er et teknisk tungt system som ofte vil kræve en stærk hostingløsning, medmindre man driver en hjemmeside på hobbyplan.

Webshop CMS

Magento

Tung i drift og du bør vælge et professionelt webhotel for acceptabel performance.

Prestashop

Kan være rigtig tungt i drift ved mange produkter. Du bør kigge på erhvervshosting til Prestashop.

Shopify

Hosted løsning – Du skal ikke bruge et webhotel, da det er med i dit abonnement hos Shopify.

WooCommerce

Mindre løsninger kan køre acceptabelt på et billigt webhotel, men vi anbefaler altid en professionel løsning, når man driver online forretning.

VirtueMart

Joomla kan være ret tungt i drift, især som en webshop løsning med mange produkter. Professionel løsning vil være vejen frem, medmindre man driver en mindre hobby shop.

[yasr_visitor_votes]