Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer. Læs mere her. Alle anmeldelser på siden er brugergenereret.

Godt webhotel – Sådan finder du det rette webhotel

Hvis du leder efter et godt webhotel, er der 2 primære faktorer der kan anvendes, til at vurdere om webhotellet er det rigtige eller ej:

  • 1: Er hostingudbyderen god? Altså har firmaet et godt ry og glade kunder?
  • 2: Passer webhotellet til dine behov? (Pris, trafikgrænse, muligheder, mv)

Det er selvfølgelig simplificeret, men et godt udgangspunkt hvis du er på jagt efter at bestille et webhotel.

Er hostingudbyderen god?

Der er rigtig mange forskellige hostingudbydere i Danmark. De fleste er fremragende, nogle er gode og så er der selvfølgelig altid nogle som ikke helt holder det de lover.

Det er vores klare anbefaling at du vælger et etableret firma som eksempelvis Simply, Nordicway, Chosting, mv.

Firmaer som har drevet webhoteller i flere år og efterhånden kan vise en god “track record”. Dette kan man tjekke via eksempelvis Trustpilot, Google anmeldelser og Facebook anmeldelser, hvor førstnævnte nok er den bedste kilde til aktuelle anmeldelser.

Du vil gerne finde et firma med høj kundetilfredshed, hvor problemer bliver taget seriøst og hvor driften er stabil.

Du kan også læse vores brugeranmeldelser her på siden, hvor vi løbende får nye anmeldelser ind fra webhotel kunder i Danmark.

Er nyere hostingfirmaer ikke gode?

Jo, bestemt. Mange af dem er rigtig gode og med højere performance end de etablerede. Men der vil helt sikkert være nogle af dem som går ned igen, da det er et meget svært marked at etablere sig på.

Er du erfaren webbruger og kan flytte en hjemmeside fra én udbyder til en anden, så kan det godt være fornuftigt at prøve de lidt nyere hostingudbydere af.

Men er det dit første webhotel og er du i tvivl om mange ting, så anbefaler vi at du starter med et etableret.

Anmeldelser af gode webhoteller

Udbyder Vurdering Anmeldelser
Simply
Rated 4,8 out of 5
Læs anmeldelser
Nordicway
Rated 5,0 out of 5
Læs anmeldelser
Duelhost
Rated 5,0 out of 5
Læs anmeldelser
One.com
Rated 2,3 out of 5
Læs anmeldelser
Azehosting
Rated 4,7 out of 5
Læs anmeldelser
cHosting
Rated 5,0 out of 5
Læs anmeldelser
Netgiganten
Rated 5,0 out of 5
Læs anmeldelser
Webhosting
Rated 4,5 out of 5
Læs anmeldelser
E-Studio
Rated 5,0 out of 5
Læs anmeldelser
Dandomain
Rated 1,0 out of 5
Læs anmeldelser
Scannet
Rated 2,5 out of 5
Læs anmeldelser
Limecity
Rated 0,0 out of 5
Læs anmeldelser
Wuo
Rated 3,8 out of 5
Læs anmeldelser
Wphosting
Rated 3,8 out of 5
Læs anmeldelser
Yayhosting
Rated 0,0 out of 5
Læs anmeldelser
ASPnethotel
Rated 3,8 out of 5
Læs anmeldelser

Passer webhotellet til dine behov?

Du kender kun selv dine behov, men vi kan hjælpe med at gøre dig nogle overvejelser:

Prisen er for mange afgørende. For nogle er den ligegyldig. De vil blot have det bedste af det bedste og performance prioriteres over pengepung. Men for mange er prisen vigtig. Over tid bliver eksempelvis 50 kroner ekstra om måneden til en del penge.

Trafikbegrænsninger. Ved mange af de større udbydere er der ubegrænset trafik. Der er selvfølgelig skrevet ind i betingelserne at det ikke må misbruges, men ved almindelig hjemmeside drift vil man ikke blive ramt af dette. Har du ingen anelse om hvor meget trafik du egentligt har behov for, kan det være rart at have ubegrænset trafik, da der så er én færre ting at forholde sig til.

Har du en idé om hvor meget trafik din hjemmeside egentligt vil bruge, kan du sagtens vælge et webhotel med trafikbegrænsninger. Har man eksempelvis en eksisterende hjemmeside med 150 besøgende dagligt, hvor der i gennemsnit besøges 3 sider med en gennemsnitlig trafikmængde på 500 kb pr. side, så vil man bruge omkring 7 GB trafik om måneden.

Dertil kommer selvfølgelig lidt trafik ved vedligeholdelse af siden, men her vil man nok godt kunne nøjes med et webhotel med 10 GB trafikgrænse, så længe det kan opgraderes, hvis man pludselig får mere trafik.

Pladsen på webhotellet. Hjemmesider fylder ofte ikke særligt meget. Man køber tit alt for meget plads. Men har du MANGE billeder, kan det være nødvendigt med et større webhotel. 5-10 GB plads er ofte mere end rigeligt for den gennemsnitlige hjemmeside. De fleste vil ende med at bruge mindre end 1 GB plads.

Andre specielle behov kan være at du eksempelvis elsker cPanel og kun vil vælge en udbyder med dette. Eller du har behov for et meget simpelt kontrolpanel, da du er uerfaren. Her kan Simply være en genial løsning. Det kan også være at du ikke kan undvære telefonsupport eller din hjemmeside er ASP baseret i stedet for PHP.

Du kan også have krav om øget performance med flere CPU-kerner og/eller en øget hukommelse på serveren.

Mulighederne er mange og du kender som sagt kun selv dine behov. Vi håber at du finder det rette webhotel.

Skriv en kommentar